We proberen het zo makkelijk mogelijk te maken om je persoonlijke cadeau aan te schaffen. Echter snappen ook wij dat het niet altijd en voor iedereen even eenvoudig is. Onze klantenservice staat je graag te woord in je zoektocht naar het ultieme cadeau.

Op de veel gestelde vragen pagina staat al heel veel omschreven. Wie weet vind je je antwoord daar al. Staat je vraag er niet bij of is het antwoord niet duidelijk genoeg? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via de chat, mail of telefoon.

Of het nu gaat om het kiezen van een cadeau, het ontwerpen ervan of het doen van de betaling. Het maakt ons niet uit! Wij zitten er klaar voor.

Klachten

Heb je een klacht? Meld het ons! We zoeken meteen met je naar een passende oplossing en kunnen we onze service nog verder verbeteren.

Complimenten

Daar zijn wij gek op! Ben je ultra tevreden met je gepersonaliseerde cadeau of onze service? Help ons dan en deel je ervaring met zo veel mogelijk vrienden, kennissen, onbekenden, etc. Tell the world about Print Your Gift!

Samen kunnen wij groeien naar een nog mooier assortiment, lagere prijzen en de ultieme service.